Dermatologie

Vindt u het ook belangrijk dat uw schoonheidspecialiste u wijst op eventuele huidaandoeningen, vlekjes e.d.? En u hiervoor vroegtijdig kan doorverwijzen naar een arts of dermatoloog?!

 

Als schoonheidsspecialist wordt men regelmatig geconfronteerd met cliënten met huidaandoeningen. Naast medici spelen schoonheidsspecialisten een belangrijke rol in de voorlichting naar de cliënt met een huidaandoening. Wij mogen u met trots vertellen dat wij de eerste schoonheidssalon in de regio zijn die met succes een opleiding dermatologie voor schoonheids-specialiste hebben afgerond.

 

Tijdens deze opleiding hebben wij les gekregen van Dermatologen over heel het land en zijn er de volgende onderwerpen besproken:

 

Efflorescentieleer, behandelingsprincipes en huidaandoeningen

Eczeem, allergieën, psoriasis en pigmentstoornissen

Infecties, acne en rosacea

Huidtumoren en cosmetische chirurgie

Vlekjes op de huid en behandelingen

Donkere huid, pigmentstoornissen en overbeharing

Laser en cosmetische behandelingen

Huidtumoren en littekenvorming

Nu zijn wij in de gelegenheid u nog beter te adviseren en eventuele huidaandoeningen nog sneller op te sporen. Wij wijzen u er wel op dat wij uiteraard geen arts zijn en ook geen diagnose mogen stellen maar u wel bij verontrustende huidaandoeningen als 1e door kunnen verwijzen. Wij werken o.a. samen met artsen en dermatologen.

 

Beauty & Massage Ranka © 2015-2016  Alle rechten voorbehouden.

Designed by:  Web2Get.nl