Onze Diensten

Massage

Er word gemasseerd met warme olie en basalt stenen. Vervolgens worden er stenen op uw lichaam gelegd. Het is een unieke ervaring door de combinatie van warmte, druk van de stenen en de heilzame werking van essentiele oliën. Een sensatie voor lichaam en geest.

Dermatologie

Vindt u het ook belangrijk dat uw schoonheidspecialiste u wijst op eventuele huidaandoeningen, vlekjes e.d.? En u hiervoor vroegtijdig kan doorverwijzen naar een arts of dermatoloog?!

Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling reinigt, voedt en verzorgt de huid. Met een gezichts- behandeling zorg je ervoor dat de huid van je gezicht fris en verzorgd blijft.

 

Harsen

Harsen is het verwijderen van ongewenste haargroei op zowel het lichaam als het gezicht. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van hars.

Modules

Wilt u alleen laten harsen, epileren, verven of alleen een masker? Dan kan ik u tevens een aantal losse modules aanbieden.

Make Up

Er natuurlijk uitzien of juist opvallen met smokey eyes, met jouw inbreng en onze professionele visagie maken we een prachtig totaalplaatje.

wenkbrauwextentions

Wenkbrauwextensions werkt hetzelfde als wimperextensions: individuele synthetische haartjes worden één-voor-één bevestigd aan uw eigen wenkbrauwhaartjes of op de huid. Het plaatsen van de haartjes zorgt ervoor dat de wenkbrauwen de juiste vorm krijgen en voller worden.

Manicure

Zeep, shampoos en andere ontvettende chemicaliën, naast nagellakremover en water halen de natuurlijke oliën uit de nagel, waardoor de nagels minder flexibel en bovendien broos worden. Daarom is het erg belangrijk dat u uw handen en nagels goed verzorgd.

Pedicure

Voeten worden behoorlijk belast en hebben heel wat te verduren, ze leggen in ons leven heel wat kilometers af. Toch worden ze helaas vaak vergeten. Hierdoor ontstaan dan ook klachten die pijn kunnen veroorzaken. Regelmatig  een pedicure-behandeling ondergaan  is dan ook geen overbodige luxe.

Beauty & Massage Ranka © 2015-2016   Alle rechten voorbehouden.

 

Designed by:  Web2Get.nl