Producten

Phyto Naturelle

Thalgo

Phyto Naturelle

 

Phyto Naturelle is natuurcosmetica wat is afgeleid van de fytotherapie, beter bekend als kruidengeneeskunde. De Phyto Naturelle groene thee producten zijn voor elk huidtype te gebruiken omdat deze zeer sterk op het verouderingsproces in werken en de huid bevrijden van afvalstoffen waardoor de huid gestimuleerd word haar taken weer naar behoren te kunnen uitvoeren, zodat haar natuurlijke barrièrefunctie versterkt word en ze beter in staat is zichzelf te beschermen. De huid krijgt haar gevoel van welbehagen weer terug, zodat ze er langer frisser en gezonder (dus jonger) blijft uitzien.

THALGO

 

Schatten uit de zee…

De oorsprong van alle leven op aarde bevindt zich in de zee, deze bron van leven bevat alle voedingstoffen die een mens nodig heeft. Deze wetenschap vormt de basis van het van oorsprong Franse kuurmerk Thalgo.

Wetenschap en de onderzoeken naar de positieve effecten van algen en zeewater op de huid betekende het begin van Thalgo. Dit kuurmerk brengt het beste van twee werelden (spa en beauty) samen en blijft zorgen voor innovaties, nieuwe behandelingen en producten voor schoonheidssalons en spa’s.

De inspiratie voor het merk is gehaald uit Thalasso therapie, spa behandelingen waarbij gebruik werd gemaakt van echt zeewater en zee-algen. We weten allemaal hoe effectief de zee is voor onze gezondheid en ons welzijn, maar dat dit gecombineerd wordt in verzorgingsproducten en behandelingen is uniek. Bepaalde algen hebben zelfs de eigenschap om antiverouderend, afslankend, ontslakkend, hydraterend en verzachtend te werken. Deze voordelen van de zee zijn verwerkt in het Thalgo assortiment!

 

 

Beauty & Massage Ranka © 2015-2016  Alle rechten voorbehouden.

Designed by:  Web2Get.nl